, ,

KONCAR L1A 54 248.BSN

Koncar
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа: F
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)

17.990 ден

 • Замрзнувач
 • Бела боја
 • Енергетска класа: F
 • Бруто запремнина на замрзнувачот: 210 (L)
 • Нето запремнина на замрзнувач: 187 l
 • Kaпацитетот на замрзнување 9,1 kg/24h
 • 2 жичани полици во просторот за замрзнување
 • 4 фиоки
 • Рачно одмрзнување
 • Отварање на вратата во десно,преместива
 • Регулација на температура
 • Сад и лопатка за лед
 • Климатска класа : T/SN
 • Еколошки гас : R600a
 • Годишнa потрошувачка на електрична енергија 246 kWh
 • Бучност : 40 dB
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 cm
 • Teжина нето/бруто: 48,5/52,3 kg
Бренд

Ширина

54cm