-12%
,

KONCAR NV 60 LB

Koncar

 • Боја: црна/стакло
 • Димензии (ВхШхД): 75-108x60x39 cm
 • Телескопска маска за одводна цевка
 • Спој на вентилациски отвор
 • Управување со допир (touch control)
 • Светло: 2x3W, LED
 • Капацитет: 240-621 m3/h (1 мотор)
 • Степени на вшмукување: 3
 • Алуминиумски филтер за маснотии: 1
 • Јаглен филтер се нарачува посебно
 • Напон: 220-240 V~
 • Моќ: 216 W
 • Гаранција 2 години

9.390 ден 10.670 ден

 • Боја: црна/стакло
 • Димензии (ВхШхД): 75-108x60x39 cm
 • Телескопска маска за одводна цевка
 • Спој на вентилациски отвор
 • Управување со допир (touch control)
 • Светло: 2x3W, LED
 • Капацитет: 240-621 m3/h (1 мотор)
 • Степени на вшмукување: 3
 • Алуминиумски филтер за маснотии: 1
 • Јаглен филтер се нарачува посебно
 • Напон: 220-240 V~
 • Моќ: 216 W
 • Гаранција 2 години
Бренд

Ширина

60cm