-18%
, ,

KONCAR PP 60.IL5N

Koncar

 • Енергетска класа А
 • Број на комплети : 12
 • Димензии (В x Ш x Д): 81,5 x 59,5 x 55

15.990 ден 19.490 ден

 • Целосно вградна
 • Енергетска класа: A
 • Број на комплети : 12
 • Бучава: 49 dB (A) re 1 pW
 • Број на програми : 5
  – Интензивна 65 ° C, Еко 50 ° C, Нормално 55 ° C, Предперење,Брзо
 • 4 температури
 • Електрично управување
 • Заштита од прегревање
 • Заштита од преплавување
 • Копче за одбирање програми
 • Копче за одложено перење
 • Индикатор  за сол, сјај и миење
 • Варијабилна горна корпа
 • Полица за чаши: 2
 • Корпа за прибор за јадење
 • Енергетска класа за перење: A
 • Енергетска класа за сушење: B
 • Потрошувачка на вода : 15l
 • Времетраење на стандардна програма 155 мин
 • Потрошувачка на енергија 1,05 kWh
 • Димензии (В x Ш x Д): 81,5 x 59,5 x 55
Бренд

Ширина

60cm