,

KONCAR PP 60.SLC5N

Koncar
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа А+
 • Капацитет на перењето/Број на комплети : 12
 • Димензии (VxŠxD): 84,5 x 60 x 60 cm

18.990 ден

 • Бела сребрена
 • Капацитет на перењето/Број на комплети : 12
 • Енергетска класа А+
 • Ефикасност за перењето A
 • Ефикасност на сушењето А
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
 • Димензии (VxŠxD): 84,5 x 60 x 60 cm
 • Температури: 40-50-65-70 °C
 • ЛЕД приказ на текот на програмот
 • ЛЕД приказ за дозирање : за сол и за средство за сјај
 • Повеќекратна заштита од излевање на водата
 • Можност за полувградување под работна плоча
 • Времетраење на стандарден програм: 165 минути
 • Напон : 220-240 V
 • Потрошувачка -на годишно ниво: 258 kWh
 • Потрошувачка на вода: 12 литри
 • Бучавост: 54 dB (re 1 pW)
Бренд

Ширина

60cm