-10%
, ,

KONCAR PR 085JF1

Koncar

 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:5kg
 • Вртежи:800 врт./min
 • Програми:15

13.490 ден 14.990 ден

 • Боја: бела
 • Капацитет (kg): 5
 • Број на вртежи (o/min): 800
 • Електронско управување
 • Макс. температура (програма): 90°C (памук)
 • Сигнал за протекување: +
 • Заштита за деца: +
 • Сигнал за отворена и заклучена врата: +
 • Сигнал за запушен филтер: +
 • Сигнал за низок притосок на вода: +
 • Сензор за пења: +
 • Број на програми: 15
 • Start / pauza: +
 • Предперење: +
 • Одложен старт: +
 • Пумпа со филтер: +
 • Inox барабан: +
 • Полипропиленска када: +
 • Капак кој може да се извади: +
 • Енергетска класа: D
 • Потрошувачка на енергија (kWh/ciklus): 0,6
 • Просечна потрошувачка на енергија (kWh/100 ciklusa): 60
 • Потрошувачка на вода (lt): 41
 • Времетраење на стандарден програм (h:min): 3:00
 • Напон (V ~): 220-240
 • Вкупна приклучна моќност (kW): 2
 • Димензии ВхШхД (cm): 84,5×59,7×49,7
 • Bruto/Neto тежина (kg): 55,7/54,4
 • Гаранција 3 години
Бренд

Капацитет(kg)

5kg

Енергетска ефикасност

D