-15%
, ,

KONCAR PR 106. AT0

Koncar

 • Kапацитет (кг): 6
 • Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
 • Избор на температура °C: 20-30-40-60-90
 • LCD екран: +
 • Бубањ од нерѓосувачки челик: +
 • Полипропиленска када: +
 • Класа на енергетска ефикасност: Д
 • Ефикасност на центрифугирање: В
 • Висина x Ширина x Длабочина (cm): 84,5×59,7×41,7 (SLIM)

14.490 ден 16.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

6kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

D

 • Боја: Бела
 • Kапацитет (кг): 6
 • Брзина на центрифуга (вртежи во минута): 1000
 • Управување: електронски
 • Максимална температура за перење (програма): 90°C (памук)
 • Сигнал за истекување: +
 • Заштита за деца: +
 • Сигнализација на отворени и заклучени врати: +
 • Сигнализација на затнувањето на филтерот: +
 • Сигнализација за низок притисок на водата: +
 • Сензор за следење на пена: +
 • Број на програми за перење: 15
 • Почеток / пауза: +
 • Одложување на миењето: +
 • Избор на брзина на центрифугирање: +
 • Избор на температура °C: 20-30-40-60-90
 • Рачка за избор на програма: +
 • LCD екран: +
 • Пумпа со филтер: +
 • Бубањ од нерѓосувачки челик: +
 • Полипропиленска када: +
 • Број на прегради во фиоката за детергент: 3
 • Отстранлив горниот капак: +
 • Класа на енергетска ефикасност: Д
 • Ефикасност на центрифугирање: В
 • Потрошувачка на енергија (kWh/циклус): 0,65
 • Просечна потрошувачка на енергија (kWh/100 циклуси): 65
 • Потрошувачка на вода (lt): 43
 • Времетраење на стандардната програма (ч:мин): 3:00 часот
 • Напон (V~): 220-240
 • Вкупна поврзана моќност (kW): 2
 • Висина x Ширина x Длабочина (cm): 84,5×59,7×41,7 (SLIM)
 • Пакување (В x Ш x Д) (cm): 88,1×64,1×46,7
 • Бруто/Нето тежина (кг): 57,4/56
 • Гаранција 3 години