, ,

KONCAR PR 105AT0

Koncar
Availability:

Нема на залиха


  • Капацитет (kg): 5
  • Број на вртежи (o/min): 1000
  • Енергетска класа: D
  • Димензии (ВхШхД): 84,5×59,7×49,7 см

14.990 ден

Нема на залиха

  • Капацитет (kg): 5
  • Број на вртежи (o/min): 1000
  • Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
  • Сигнализација за протекување
  • Заштита за деца
  • Сигнализација за отворена или заклучена врата
  • Сигнализација за запушен филтер
  • Сигнализација за низок притисок на вода
  • Сензор за полнење
  • Број на програми: 15
  • LCD дисплеј
  • Енергетска класа: D
  • Потрошувачка на енергија (kWh/ciklus): 0,6
  • Просечна потрошувачка на енергија (kWh/100 циклуси): 60
  • Потрошувачка на вода (lt): 41
  • Напон (V ~): 220-240
  • Вкупна моќност (kW): 2
  • Димензии (ВхШхД): 84,5×59,7×49,7 см
  • Bruto/Neto тежина (kg): 55,7/54,4
Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

5kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

D