-12%
, ,

KONCAR PR 107.AT01

Koncar

 • Енергетска класа:D
 • Капацитет:7kg
 • Вртежи:1000 врт./min
 • Програми:15
 • Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
 • Гаранција 3 години
 • Димензии ВхШхД (cm): 84,5×59,7×49,7

14.990 ден 16.990 ден

Бренд

Брзина на центрифуга

1000

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

D

 • Боја: Бела
 • Капацитет (kg): 7
 • Број на вртежи (o/min): 1000
 • Максимална температура на перење (програм): 90°C (памук)
 • Сигнал за протекување: +
 • Заштита за деца: +
 • Сигнал за отворена и заклучена врата: +
 • Сигнал за запушен филтер: +
 • Сигнал за низок притисок на вода: +
 • Сензор за надзор на пења: +
 • Број на програми: 15
 • Start / pauza: +
 • Одложен старт: +
 • Температури °C: 20-30-40-60-90
 • LCD дисплеј: +
 • Inox барабан: +
 • Енергетска класа: D
 • Потрошувачка (kWh/ciklus): 0,69
 • Потрошувачка на вода (lt): 45
 • Траење на стандарден програм (h:min): 3:28
 • Напон (V ~): 220-240
 • Вкупна приклучна снага (kW): 2
 • Димензии ВхШхД (cm): 84,5×59,7×49,7
 • Bruto/Neto тежина (kg): 57,5/56,