-13%
, ,

KONCAR PR 149MD3INV

Koncar

 • Енергетска класа: B/A+++
 • Капацитет (kg): 9
 • Вртежи: 1400врт./мин
 • Инвертер мотор

22.490 ден 25.990 ден

 • Боја бела
 • Капацитет (kg): 9
 • Вртежи центрифуга (o/min): 1400
 • Инвертер мотор
 • Максимална температура (програм): 90°C (памук)
 • Сигнал за протекување
 • Детска заштита
 • Сигнал за отворена врата
 • Сигнал за запушен филтер
 • Сигнал за низок притисок на вода
 • Број на програми: 15
 • Start / pauza: +
 • Предперење
 • Интензивно перење
 • Дополнително плакнење
 • Одложување на перењето
 • Бирање на температури: cold-20-30-40-60-90
 • LCD дисплеј
 • Пумпа со филтер
 • Inox бубањ
 • Ен. класа: B
 • Потрошувачка на енегрија (kWh/ciklus): 0,57
 • Потрошувачка на вода (lt): 49
 • Димензии ВхШхД (cm): 85×59,5×56,5
 • Гаранција 3 години
Бренд

Брзина на центрифуга

1400

Капацитет(kg)

9kg

Инвертер мотор

Да

Енергетска ефикасност

A+++, B