-9%
, ,

KONCAR SR8VT1

Koncar

– Капацитет (kg): 8
– Број на програми: 15
– Одложување на сушењето: +
– Енергетска класа A++

25.390 ден 27.990 ден

 • Кондензациска машина со топлотна пумпа
 • Бела боја
 • Капацитет (kg): 8
 • Електронско управување
 • Заштита од претекување: Сигнал за преполнетост на садот за дондензат
 • Заштита за деца
 • Сигнал за запушен филтер
 • Број на програми: 15
 • Start / пауза: +
 • Намалено гужвање (полесно пеглање): +
 • Одложување на сушењето: +
 • Полипропенска када
 • Енергетска класа A++
 • Потрошувачка на енергија (kWh/циклус): 1,91
 • Просечна годишна потрошувачка на енергија (kWh): 235
 • Времетраење на стандарден програм (min): 189
 • Напон (V ~): 220-240
 • Вкупна приклучна сила (kW): 1
 • Димензии ВхШхД (cm): 85×59,6×56,3
 • Bruto/Neto тежина (kg): 48,5/46,8
Бренд

Капацитет(kg)

8kg

Енергетска ефикасност

A++