, ,

KONCAR VM 087AT0

Koncar
Availability:

Нема на залиха


 • Капацитет (kg): 7
 • Број на вртежи (o/min): 800
 • Easy logic систем на перење
 • Програми: 15

16.990 ден

Нема на залиха

 • Енергетска класа: D
 • Капацитет: 7 kg
 • Број на вртежи: 800
 • Easy logic систем на перење
 • Програми: 15
 • Дисплеј со приказ на температура и вртежи на центрифугата
 • Одложен старт
 • Предперење
 • Брз програм
 • Заштита од протекување
 • Заштита за деца
 • Сензор за надзор на пењата
 • Димензии ВхШхД (cm): 60x85x50cm
 • Боја: Бела
 • Гаранција 3 години
Бренд

Брзина на центрифуга

800

Капацитет(kg)

7kg

Инвертер мотор

Не

Енергетска ефикасност

D

 • Енергетска класа: D
 • Капацитет: 7 kg
 • Број на вртежи: 800
 • Easy logic систем на перење
 • Програми: 15
 • Дисплеј со приказ на температура и вртежи на центрифугата
 • Одложен старт
 • Предперење
 • Брз програм
 • Заштита од протекување
 • Заштита за деца
 • Сензор за надзор на пењата
 • Димензии ВхШхД (cm): 60x85x50cm
 • Боја: Бела
 • Гаранција 3 години