-7%
,

KONCAR EGV 80C2RA

Koncar

– Волумен: 80 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar
– Надворешно подесување на температура 35°C-85°C

7.890 ден 8.490 ден

 • Бела боја
 • Волумен: 80 литри
 • Монтажа : на зид
 • Притисок при работа : 6 bar
 • Надворешно подесување на температура 35°C-85°C
 • Приказ на температура
 • Индикаторско светло
 • Котел од челичен емајлиран лим
 • Mg заштитна анода
 • Дебелина на изолација : 20мм
 • Заштита од влага : IP 24
 • Приклучок на водоводна мрежа : G 1/2
 • Јачина : 2000 W
 • Обем на бојлерот – O426 mm
 • Висина на бојлерот  874 mm
 • Раздалеченост на дупките за монтажа 220 mm
 • Димензии на пакувањето – 48,5×48,5×92 cm
Бренд

Волумен на бојлер

80l