GORENJE KVE KM 15 SIV

Gorenje

  • Димензии на мијалникот: 57,0 х 51,0 cm
  • Длабочина на коритото: 17,1 cm
  • Димензија на коритото: 51,4 х 38,9 см
  • Автоматски сифон вклучен во комплетот
  • Можност за монтажа под пулт и за стандардна монтажа над пулт

9.990 ден

Бренд

Боја

Црна

Ширина

65cm

  • Димензии на мијалникот: 57,0 х 51,0 cm
  • Длабочина на коритото: 17,1 cm
  • Димензија на коритото: 51,4 х 38,9 см
  • Автоматски сифон вклучен во комплетот
  • Можност за монтажа под пулт и за стандардна монтажа над пулт