MAX 3368

Max

Моќност: 2600w
Керамичка навлака на плоча
Систем против создавање на каменец
Систем против капење
Самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа

1.150 ден

Бренд

Моќност

2600 W

Моќност: 2600w
Керамичка навлака на плоча
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа
Зафатнина на резервоар 370мл
Кабел со должина од 1,5м