-14%
, ,

MAX BIO 605BG

Max

 • Енергетска класа: А
 • Димензии 60х60х60
 • Боја : Црна

11.390 ден 13.290 ден

 • Енергетска класа: А
 • Програми: 5
 • Боја : Црна
 • Црни pop up копчиња: 2
 • Инокс рачка
 • Дигитален тајмер на допир
 • Тајмер со три функции
 • Капацитет на рерна 60L
 • Чистење со пареа
 • Осветлување во рерната
 • Иноксна решетка
 • Тава за печење:2
 • Двојно застаклена врата
 • Димензии 60х60х60
Бренд