,

MAX CAMARA 7.0 BLACK 26″

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 15″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 26″x1,95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • V-brake алуминиумски кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем

12.990 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 15″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 26″x1,95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • V-brake алуминиумски кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
Бренд

Големина на тркало

26"