-5%
,

MAX CAMARO 8.0 26” BLACK

Max

 • Метален рам 15″
 • Висококвалитетни гуми Compass 26″×1,95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader ComfortLady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • V-brake Алуминиумски кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден Потпирач

9.990 ден 10.490 ден

 • Метален рам 15″
 • Висококвалитетни гуми Compass 26″×1,95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader ComfortLady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • V-brake Алуминиумски кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден Потпирач
Бренд

Големина на тркало

26"