,

MAX CH 5021

Max
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност:600w
  • Сад со капацитет од 1л

1.490 ден

  • Моќност:600w
  • Сад со капацитет од 1л
  • Брзини: 1
  • Сечила изработени од нерѓосувачки челик
  • Не лизгачки ногарки
  • Безбедносен систем
  • Иновативен дизајн едноставен за употреба
Бренд