-34%
, ,

MAX CRUISER 8.0 MINT 28″

Max

 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 28″ (Black) 700*32C
 • Алуминиумски рачки за кочници
 • Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • V-brake алуминиумски кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач – Shimano Rear 6 Speed
 • Шифтери на заден менувач – Shimano Rear 6 Speed
 • Алуминиумски педали со лагери
 • Метални браници
 • Предна корпа
 • Заден багажник
 • Предно светло
 • Задно светло
 • Браник на ланец

10.490 ден 15.990 ден

 • Големина на тркала: 28″
 • Тенкометален рам 18″
 • Гуми (city) 700*32C
 • Алуминиум/ пластика рачки за кочници
 • Comfort седиште со М6 Qick Release
 • Aлуминиумски бандажи еднозидни
 • V-brake алуминиумски кочници
Бренд

Големина на тркало

28"