, , ,

MAX DIVA BLUE SKY 10.0 24″

Max

 • Метален рам 17.5’’
 • Висококвалитетни гуми 24×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Алуминиумски бандажи

8.990 ден

 • Метален рам 17.5’’
 • Висококвалитетни гуми 24×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Алуминиумски бандажи
 • V-brake кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Среден Потпирач
 • Ѕвонче
Бренд

Големина на тркало

24"