-6%

MAX GTM 6 IS

Max

 • Моќност: 2200 W
 • Иноксно куќиште
 • Нелепливи грил плочи
 • Димензија на плочи: 29 х 23 cm
 • Се отвора 180 степени

2.990 ден 3.190 ден

 • Моќност: 2200 W
 • Иноксно куќиште
 • Нелепливи грил плочи
 • Димензија на плочи: 29 х 23 cm
 • Се отвора 180 степени
 • Ладна рачка на допир
 • Светлосен индикатор за спремност
 • Термостатот за регулација на температура
Категорија:
Бренд

Тостер / Скара

Тостер