-16%
, ,

MAX GTR 9.0 16″

Max

 • Големина на тркала 16”
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Шише за вода
 • Висококвалитетни гуми

4.590 ден 5.490 ден

Бренд

Големина на тркало

16"

 • Големина на тркала 16″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и задник браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна и задна корпа
 • Висококвалитетни гуми