, , ,

MAX GTR GREEN 10.0 20″

Max

 • Метален рам 11.5″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 20″ × 1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • BMX гидан
 • Фиксна предна вилушка
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Метални бандажи 20″
 • Диск кочници – предна/задна
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Shimano
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден Потпирач

7.990 ден

 • Метален рам 11.5″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 20″ × 1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • BMX гидан
 • Фиксна предна вилушка
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Метални бандажи 20″
  Диск кочници – предна/задна
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed) Shimano
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден Потпирач
Бренд

Големина на тркало

20"