-13%
, ,

MAX HPG C6.0S

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Контрола на допир (TouchControl)
 • 2 HiLight грејна зона
 • 2 HiLight дупла грејна зона
 • Ширина: 60 cm

8.690 ден 9.990 ден

 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Автоматска контрола на температурата,
 • За заштита од претекување
 • Stop&Go (Пауза): За максимално сигурно готвење
 • Одржување на топлина
 • 2 HiLight грејна зона
 • 2 HiLight дупла грејна зона
 • Круг 2 x 14 cm – 1.2 kW
 • Круг 2 x 18 cm – 1.8 kW
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Заштита од деца
 • Ширина: 60 cm
Бренд

Ширина

60cm

Тип на плоча

стакло-керамичка плоча