,

MAX HSM 1030B 30W BLACK

Max

Моќност: 30 W
Напон: 220 V
Маталка од нерѓосувачки челик
Едноставен за употреба и чистење
Модерен дизајн
Копче за работа
Идеален за подготовка на кафе, коктели, пена…

790 ден

Моќност: 30 W
Напон: 220 V
Маталка од нерѓосувачки челик
Едноставен за употреба и чистење
Модерен дизајн
Копче за работа
Идеален за подготовка на кафе, коктели, пена…

Бренд