,

MAX NE 303

Max

Моќност:1000w
Капацитет на вода:400ml

1.290 ден

  • Моќност: 1000 W
  • Капацитет на вода: 400 ml
  • Ѓезвето е со два одливи
  • погодно за користење и за леваци
  • On/Off копче/Пилот светло
  • Скриен грејач/База со кабел
  • Време на зовривање: 2 min
Бренд