-21%
,

MAX PINKY 12” 8.0 PINK

Max

 • Големина на тркала 12”
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Преден браник Корпа позади
 • Украсни реси на гидан
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Шише за вода Висококвалитетни гуми “Wanda”

4.190 ден 5.290 ден

Бренд

Големина на тркало

12"

 • Големина на тркала 12″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и задник браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна и задна корпа
 • Висококвалитетни гуми “Wanda Air”