-28%
,

MAX REAZOR 8.0 24” PINK

Max

 • Метален рам 14.5″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 24″×2.35
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Sport седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи 24″
 • Предна вилушка со амортизер-Заден Амортизер
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери-Заден Потпирач

10.790 ден 14.990 ден

 • Метален рам 14.5″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 24″×2.35
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Sport седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи 24″
 • Предна вилушка со амортизер-Заден Амортизер
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери-Заден Потпирач
Бренд

Големина на тркало

24"