,

MAX SMS 2100B BLACK

Max

 • Миксер за пијалоци
 • Моќност: 100 W
 • Чаша со капацитет: 450 ml
 • Број на брзини: 2
 • Копче: On/Off
 • Идеален за подготовка на кафе,
 • коктели, пена…

1.290 ден

 • Миксер за пијалоци
 • Моќност: 100 W
 • Чаша со капацитет: 450 ml
 • Број на брзини: 2
 • Копче: On/Off
 • Идеален за подготовка на кафе,
 • коктели, пена…
Бренд