-25%
, , ,

MAX SPORTIVA 8.0 20” WHITE

Max

 • Метален рам 11.5″
 • Висококвалитетни гуми Compass 20″×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • BMX гидан
 • Преден Амортизер
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Метални бандажи 20″
 • V-brake Алуминиумски кочници

8.990 ден 11.990 ден

 • Метален рам 11.5″
 • Висококвалитетни гуми Compass 20″×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • BMX гидан
 • Преден Амортизер
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Метални бандажи 20″
 • V-brake Алуминиумски кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери-Заден Потпирач
Бренд

Големина на тркало

20"