,

MAX STAMENA GREEN 10.0 27.5″

Max

 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95
 • Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Comfort
 • Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли aлуминиумски бандажи
 • Предна вилушка со амортизер
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден потпирач
 • Ѕвонче

9.990 ден

 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 27.5×1,95
 • Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Comfort
 • Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли aлуминиумски бандажи
 • Предна вилушка со амортизер
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден потпирач
 • Ѕвонче
Бренд

Големина на тркало

27,5"