, ,

MAX SUPER MAX 7.0 16″

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Големина на тркала 16″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Шише и држач
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”

5.190 ден

Нема на залиха

 • Големина на тркала 16″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Шише и држач
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”
Бренд

Големина на тркало

16"