,

MAX SUPER MOTO 10.0 18″ CRVEN

Max

 • Големина на тркала 18″
  Предна и задна Caliper кочница
  Пластичен украсен штитник за ланецот
  Ергономско седиште
  Преден и заден браник
  Помошни тркала
  Шише за вода
  Корпа напред
  Висококвалитетни гуми “Wanda”

5.290 ден

 • Големина на тркала 18″
  Предна и задна Caliper кочница
  Пластичен украсен штитник за ланецот
  Ергономско седиште
  Преден и заден браник
  Помошни тркала
  Шише за вода
  Корпа напред
  Висококвалитетни гуми “Wanda”
Бренд

Големина на тркало

18"