, ,

MAX UNICORN 10.0 16″

Max

 • Големина на тркала 16
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Ергономско седиште
 • Преден браник
 • Корпа позади и напред
 • Украсни реси на гидан
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”

4.690 ден

 • Големина на тркала 16
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Ергономско седиште
 • Преден браник
 • Корпа позади и напред
 • Украсни реси на гидан
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”
Бренд

Големина на тркало

16"

 • Големина на тркала 16″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и задник браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна и задна корпа
 • Висококвалитетни гуми