-4%
,

VENUM ALESSIO 9.0 29”

Venum

 • Метален рам 18’’
 • Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10
 • Предна Вилушка со Амортизер
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport
 • седиште со М6 Qick Release
 • Дупли Aлуминиумски бандажи
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен со среден и заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден потпирач

14.390 ден 14.990 ден

 • Метален рам 18’’
 • Висококвалитетни гуми Wanda 29×2,10
 • Предна Вилушка со Амортизер
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач Vader Sport
 • седиште со М6 Qick Release
 • Дупли Aлуминиумски бандажи
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен со среден и заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed) SHIMANO
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден потпирач
Бренд

Големина на тркало

29"