-3%
, ,

MELICONI AT 380 USB

Meliconi

  • Компатибилност:DVB-T, DVB-T HD, DVB-T2
  • HEVC, DAB + радио сигналиОпсег на прием
  • VHF + UHF (174 ~ 230 MHz 470 ~ 694 MHz).
  • Напојување:5V преку вклучен USB кабел

1.450 ден 1.490 ден

  • Собна антена
  • Компатибилност:DVB-T, DVB-T HD, DVB-T2 HEVC, DAB + радио сигнали
  • Опсег на прием VHF + UHF (174 ~ 230 MHz 470 ~ 694 MHz).
  • Напојување:5V преку вклучен USB кабел (да се поврзе со USB приклучок на ТВ или декодер).
Бренд