, ,

MELICONI FlatStyle ER400

Meliconi
Availability:

Нема на залиха


  • ТВ држач за телевизори од 40 до 65
  • инчи.
  • Веса 200-300-400-200.
  • Лесна висина-вертикална ориентација.

1.490 ден

  • Држач за телевизори:од 40 до 65 инчи.
  • Веса:200-300-400-200
  • Лесна висина-вертикална ориентација.
Бренд