,

MELICONI TORRE SQUARE L60

Fuego
Availability:

Нема на залиха


 • Должина:600 мм
 • Длабочина:600мм
 • Компатибилен:Компатибилен со сите
 • машиниза перење и сушење со предно
 • полнење Произведено во Италија

2.490 ден

Нема на залиха

 • Држач
 • Должина:600 мм
 • Длабочина:600мм
 • Компатибилен:Компатибилен со сите машини за перење и сушење со предно полнење
 • Склопен и лесен за инсталирање
 • Произведено во Италија
Бренд