,

MELICONI TORRE STYLE L60

Meliconi

 • Должина:600 мм
 • Длабочина:600мм
 • Максимален капацитет на тежина: 250 кг.
 • Засилена ултра-силна технополимерна структура, им дава стабилност на апаратите.

1.490 ден

 • Должина:600 мм
 • Длабочина:600мм
 • Максимален капацитет на тежина: 250 кг.
 • Засилена ултра-силна технополимерна структура, им дава стабилност на апаратите.
 • Компатибилен:Компатибилен со сите машини за перење и сушење со предно полнење
 • Вклучува сигурносен ремен од 6 метри
 • Брз и лесен за инсталирање
Бренд