,

METALAC DIGITAL MB P80

Metalac

Волумен: 80 l
Начин на монтажа ; вертикалено на зид
Приклучна моќност: 2000 W

10.690 ден

 • Тип на апарат: Акумулациски бојлер
 • Монтирање: Вертикално
 • Казан: Е-пошта
 • Гаранција: Безусловна (за котел 5 години, за резервни делови 25 месеци)
 • Димензии (ШxВ): Ø 454mm x 825mm
 • Држач / суспензија: Универзален / опсег на дупки од 130 mm до 360 mm
 • Безбедносен вентил: да
 • MG анода: надолу
 • Прирабница (прирабница): Тркалезна (Ø 72 mm)
 • Изолација: Полиуретан (пурпена) од 17мм до 40мм
 • Моќност на електричен грејач: 2 kw (бакар)
 • Работен притисок: 0,6 Mpa (6 bar)
 • Работен напон: 230 V
 • Енергетска класа: C
  Предности:
 • Електронско управување
 • Екран на допир
 • Одложено започнување
 • Против мраз и антибактериска заштита
 • Друго: Inox izlivna cev
 • Безбедносен термостат на Радни и
 • Време на загревање на водата до 75˚C: 175 мин
Бренд

Волумен на бојлер

80l