,

Metalac EZV 80 R

Metalac
Availability:

Нема на залиха


 • Бела боја
 • Волумен: 80 литри
 • Монтажа : на зид
 • Јачина : 2000 W
 • Монтажа високомонтажно
 • Напон 230V, притисок 0.6MPa
 • Време на загревање на водата 75°C 185 мин
 • Тежина: 31kg
 • Димензии : 39,5 x 100,4 x 41,6 cm

7.990 ден

 • Бела боја
 • Волумен: 80 литри
 • Монтажа : на зид
 • Јачина : 2000 W
 • Монтажа високомонтажно
 • Напон 230V, притисок 0.6MPa
 • Време на загревање на водата 75°C 185 мин
 • Тежина: 31kg
 • Димензии : 39,5 x 100,4 x 41,6 cm
Бренд

Волумен на бојлер

80l

 • Бела боја
 • Волумен: 80 литри
 • Монтажа : на зид
 • Јачина : 2000 W
 • Монтажа високомонтажно
 • Напон 230V, притисок 0.6MPa
 • Време на загревање на водата 75°C 185 мин
 • Тежина: 31kg
 • Димензии : 39,5 x 100,4 x 41,6 cm