-5%
,

Metalac EZV P50 R

Metalac

 • Бела боја
 • Волумен: 50 литри
 • Монтажа : на зид
 • Јачина : 2000 W
 • Монтажа високомонтажно
 • Напон 230V, притисок 0.6MPa
 • Време на загревање на водата 75°C 110 мин
 • Тежина: 20.6kg
 • Димензии 395mm x 718mm

7.990 ден 8.390 ден

 • Бела боја
 • Волумен: 50 литри
 • Монтажа : на зид
 • Јачина : 2000 W
 • Монтажа високомонтажно
 • Напон 230V, притисок 0.6MPa
 • Време на загревање на водата 75°C 110 мин
 • Тежина: 20.6kg
 • Димензии 395mm x 718mm
Бренд

Волумен на бојлер

50l