-5%
,

Metalec E3V P80 HD horizontalen desen

Metalac

Волумен: 80 l
Начин на монтажа: Хоринзонтален десен
Приклучна моќност: 2.000 W

9.990 ден 10.490 ден

• Сигурносен вентил
• Инокс изливна цевка за топла вода
• Внатрешна регулација на температурата на водата
• Mg анода за заштита на казанот од корозија
• Полиуретанска изолација

Бренд

Волумен на бојлер

80l

Начин на монтажа

  • Модел: AD 80 V
  • Волумен: 80L
  • Kазан: челичен лим-емајлиран
  • Монтажа: Хоризонтален лев
  • Греач: 1,5 kw
  • Тежина: 22.2kg