,

MS ENERGY bag MSB-20R

MS Energy
Availability:

Нема на залиха


  • MS ENERGY bag MSB-20R торба за тротинет e практично за сите тротинети и велосипеди
  • Водотпорен и изрботен од висококвалитетни матетијали.
  • Димензии: 290 x 140 x 120 mm.
  • Надворешен материјал PU,
  • Внатрешен материјал: спандекс

1.490 ден

Нема на залиха

  • MS ENERGY bag MSB-20R торба за тротинет e практично за сите тротинети и велосипеди
  • Водотпорен и изрботен од висококвалитетни матетијали.
  • Димензии: 290 x 140 x 120 mm.
  • Надворешен материјал PU,
  • Внатрешен материјал: спандекс.
Бренд

Боја

Црна