,

MS ENERGY helmet MSH-05 кацига

MS Energy

  • Заштитна кацига за тротинети и велосипеди
  • Димензии: големина M (54 – 58 cm) ,
  • Тежина : големина M 360 gr,
  • Има модерен дизајн со 12 дупки за вентилација

1.990 ден

  • Заштитна кацига за тротинети и велосипеди
  • Димензии: големина M (54 – 58 cm) ,
  • Тежина : големина M 360 gr,
  • Има модерен дизајн со 12 дупки за вентилација
Бренд

Боја

Црна