,

MS ENERGY helmet MSH-20S

MS Energy
Availability:

Нема на залиха


 • Smart заштитна кацига за тротинети и велосипеди.
 •  Големина L (57 – 61 cm), , големина L 380 gr.
 • Има батерија од 3,7 V/ 455 mAh, се полни за 3 часа,
 • Има два начини на трепкање,
 • Автостоп светло – Smart Gyro сензор.
 • Се полни преку USB, а со едно полнење можете да ја користите 20 часа.
 • Има модерен дизајн со 12 дупки за вентилација.

4.890 ден

 • Smart заштитна кацига за тротинети и велосипеди.
 •  Големина L (57 – 61 cm), , големина L 380 gr.
 • Има батерија од 3,7 V/ 455 mAh, се полни за 3 часа,
 • Има два начини на трепкање,
 • Автостоп светло – Smart Gyro сензор.
 • Се полни преку USB, а со едно полнење можете да ја користите 20 часа.
 • Има модерен дизајн со 12 дупки за вентилација.
Бренд

Боја

Црна