-12%
, ,

OptiBake Black сет BO6717E03BG+ ECT641BSC

Gorenje

BO6717E03BG

 • Енергетска класа: А
 • Боја: Црна

ECT641BSC

 • Црна
 • Брусен раб на плочата
 • Контрола на допир (TouchControl)

25.490 ден 28.980 ден

Електрична рерна  BO6717E03BG

 • Essential линија
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Црна
 • Боја на рачката: Црна
 • Материјал на управувачката плоча:Црна
 • ECO Email (рерна и плехови)
 • Слој без отпечатоци (TouchFree инокс)
 • Мултифункционална рерна (BigSpace) – 77 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)
 • Употреблив волумен на рерната: 77 l
 • Максимална температура на рерната: 300 °C
 • Максимална површина на тавата за печење: 1.360 cm²
 • Внатрешна стаклена површина на вратата која лесно се отстранува
 • HomeMade Plus облик на рерната: HomeMade Plus облик на рерната
 • Совршен грил (PerfectGril)
 • Механичко управување
 • Облик на копчињата: Push pull копчиња
 • Начини на загревање:
 • Здраво пржење на топол воздух (AirFry)
 • Печење на замрзнати продукти (FrozenBake)
 • GentleBake
 • Функција за пица
 • Класична шарка на вратата
 • SuperSize
 • Осветлување на рерната: Горе
 • 1 длабока емајлирана тава за печење
 • 1 плитка емајлирана тава за печење
 • Решетка на рерната
 • 1x жичани водилки
 • Термоелектричен осигурувач со автоматско исклучување
 • Динамичко ладење на рерната (DC DynamicCooking)
 • Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
 • Чистење со AquaClean функција
 • Eco Clean емајл (рерна и тави)
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0,82 kWh (Вентилаторска), 0,97 kWh (конвенционална)
 • Моќност на инфра грејачот: 2.300 W
 • Приклучна моќ-струја: 3,5 kW
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 62 × 66 × 67,5 cm
 • Димензии на вградниот простор (ШхВхД) (мин-макс): 56-56,4 × 59-60 × 55 cm
 • Нето тежина на апаратот: 28 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 30 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
 • Приклучна моќ: 3.500 W

+

Стаклокерамичка плоча ECT641BSC

 • Црна
 • Брусен раб на плочата
 • Контрола на допир (TouchControl)
 • Тајмер
 • Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
 • Одржување на топлина
 • 4 Hi-light грејни места лево напред: Круг (hi-light) 21 cm, 2.3 kW, десно
  напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW, лево назад: Круг (hi-light) 14.5 cm,
  1.2 kW, десно назад: Круг (hi-light) 18 cm, 1.8 kW
 • Сигнализација на преостаната топлина
 • Заштита од деца
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
 • Димензии на амбалажата (ШxВxД): 71,5 × 14,5 × 64 cm
 • Мерки за вградување: 56 × 7 × 49 cm
 • Нето тежина на апаратот: 7,7 kg
 • Бруто тежина на апаратот: 8,2 kg
 • Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
 • Приклучна моќ: 6.500 W
Бренд