,

PHILIPS BHB864/00

Philips
Availability:

Нема на залиха


Фигаро

 • Температура: 130°C – 200°C
 • Број на поставки за температура: 8
 • Вид на термостат: LCD
 • Време на загревање: 60 секунди
 • Должина на кабел: 1.8 m

2.540 ден

Бренд

Фигаро

 • Големина на цилиндерот: 25 мм
 • Облога на цилиндер: Керамика
 • Температура: 130°C – 200°C
 • Број на поставки за температура: 8
 • Вид на термостат: LCD
 • Време на загревање: 60 секунди
 • Должина на кабел: 1.8 m