,

PHILIPS BHD 300/00

Philips

 • Termo Protect
 • Моќност:1600W
 • 3 брзини
 • Поставување на ладен воздух
 • Должина на кабел:1.8m
 • Мотор:DC
 • Напон:220 – 240 V

1.590 ден

 • Termo Protect
 • Моќност:1600W
 • 3 брзини
 • Поставување на ладен воздух
 • Должина на кабел:1.8m
 • Мотор:DC
 • Напон:220 – 240 V
Бренд