-33%
,

PHILIPS BHS 375/00

Philips

• 2 температури 180 – 220
• Време на загревање 60 секунди
• автоматско исклучување по 60 мин
• кука за закачување
• Должина на кабел 1

1.390 ден 2.090 ден

Бренд

Боја

Црна

• Преса за коса
• ThermoProtect
• 2 температури 180 – 220С
• Керамички плочки со кератин 28х100mm
• Време на загревање 60 секунди
• автоматско исклучување по 60 мин
• кука за закачување
• Должина на кабел 1